rrrrr
Show me how you are.
Let me read you mind
It is really bizarre
There is only one of a kind
wwww
VisionQuest, 11 Juni 2006
 
De persoon achter Vision Quest
 
Mijn naam is marcel, mijn achternaam maak ik liever niet bekend, ik blijf graag onbekend. Het gaat niet om mij maar het figuur die ik moet voorstellen. De Vision Quest is in ons allemaal terug te vinden, allemaal lopen we met onze eigen quest (zoektocht) rond. Hebben we niet bij onszelf de vraag gesteld wie wij zijn? Wat wij voorstellen? Waar wij moeten zoeken? De beelden die je vind in mijn "Galerie" zijn de beelden die ik droom, beleef en graag uitbeeld in de vorm van 3D beelden. Ga eens te rade bij jezelf, heb je dat ook niet? "Dreams of the Mind" is de droom van de gedachte . . . . sta daar eens bij stil.
 
De dingen die je meemaakt maakt je tot de persoon die je bent, het leven wat je daarop leid is op het verleden gestoeld. Nee, ik geloof niet in misdaad naar aanleiding van je jeugd, je heb kracht genoeg om daar afstand van te doen. Mijn leven is ook niet een van het zuiverste water geweest maar ik ben daarom geen crimineel geworden. Ik ben bewust geworden wie ik ben, al ben ik daar niet altijd tevreden over. . . . . . wie wel? Maar het is goed om de gedachten die je daarover meemaakt, te laten relativeren en te dromen. Het maakt je tot een beter mens.
 
Heb je nu een beter beeld van mij? Nee, he. Het gaat niet om mij maar om de plaatjes en om mijn bedoeling. Mijn leven wordt vanzelf wat duidelijker als je m`n toekomstige beelden ziet. Toch wens ik je veel plezier en hoop ook wat van jou kant te horen.
Terug naar de homepagina
  Laat me weten....
 
naar boven